Verdensomspændende Levering
0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Wallstickers børneværelse

En strålende samling af Wallstickers børneværelse, perfektion for at tilføje lidt sjov til ethvert soveværelse!

Udsmykning af et barns værelse er en af ​​de vigtigste opgaver for en forælder eller værge. Et barn, der føler sig godt tilpas og i fred i deres soveværelse, er altid et godt barn, og derfor har vi hos Tenstickers arbejdet utrætteligt for at samle en samling over 2000 unikke og originale designs, som vi alle føler kan være perfekte kids wall sticker til hvert barns rum!

Vælge fra vores usædvanlige variation af børns vægkort


Nu ved vi, at hvert barn er anderledes og har forskellige interesser, og derfor er vi bare så stolte af den største sort, som vores katalog tilbyder. Uanset om dit barn er interesseret i feer eller husdyr, sport eller superhelte, musikere eller motorcykler - Vi har noget for ham! Og forældre har vi også en række beroligende wallstickers børneværelse, der har vist sig at hjælpe dit barns søvn. vi ved alle, hvor vigtig søvn er for et barns vækst: Sikkert muligheden for at tilføje et smukt stykke børns vægindretning, der også kan hjælpe dette er en, som du ikke har råd til at gå glip af!

Åh, og vi glemte - Vi har en komplet og omfattende tilpasningstjeneste, så hvis du ikke finder det rigtige børneklistermærke til dig og har noget særligt i tankerne, lad dig ikke bekymre dig! Vi er altid åbne for nye ideer og vil gerne omdanne ethvert design til et klistermærke. Send blot din anmodning til% email% og vi vil arbejde på at sende dig et tilbud! OK, men hvad med, hvis jeg vil tilpasse et af dine klistermærker i kataloget, hører jeg dig spørge? Igen er det ikke noget problem! Mange af vores klistermærker er opført som tilpasses og kan gøres på hjemmesiden; eventuelle andre ændringer kan anmodes via e-mail, og vi vil gøre alt, hvad der kræves for at skabe den rigtige kids wall decal for dig!

Hvis alt dette ikke har overtalt dig til at kigge, hvad med dette - Alle vores klistermærker er meget nemme at anvende og meget langvarige, mens de ikke efterlader absolut skade eller rester ved fjernelse, så hvis du beslutter dig for at kan ikke lide dem det er fint! Væggen vil se ud som om klistermærket aldrig var der!

9.38 / 10

16 Anmeldelser

1-24 Af 1930 wallstickers

Brug filter funktionen til at få mere målrettet resultater