0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Wallstickers baby

En fantastisk samling af wallstickers baby, perfekte dekaler til babyens soveværelser og ethvert andet område, hvor du gerne vil gøre din baby tilpas!

En ting en baby har brug for mere end noget for at hjælpe sin glatte indgang og videreudvikling i denne store brede verden er et miljø, hvor det føles behageligt. Den vigtigste måde at gøre dette på er at indrette deres soveværelse i et passende tema eller æstetik, som konsekvent vil sætte dem i ro. Nursery wall stickers er en fantastisk måde at opnå dette på! Baby tema væg klistermærker kan virkelig hjælpe med at føje en anden fornemmelse til dit værelse og opretholde et niveau af friskhed for at holde den lille en glad og underholdt!

Vælg mellem et omfattende udvalg af wallstickers baby


Ikke sikker på, hvilken slags wallstickers der kunne opnå? Intet problem, vi har et væld af hundredvis af spædbarns-tema vægklistermærker, så der burde være noget for enhver smag! Tekst, dyr, sport, alt andet - Du behøver ikke søge længere end Tenstickers!

Hvis du ruller igennem vores valg og stadig ikke ser noget, der fanger dit øje - det er ok, vi er altid åbne for forslag til forbedringer! Du er velkommen til at komme i kontakt, via e-mail eller live chat, og lade os vide, hvad du leder efter, og vi vil bestræbe os på at gøre det bedst tilpassede børnehaveklister, lige til dig! Alternativt tilbyder vi en omfattende design service, der er tilgængelig på vores hjemmeside, så hvis du har en nøjagtig ide, er det lige så nemt at lave et barns værelse, som tærte!

Endelig vil du måske undre sig over kvaliteten af ​​vores produkter. Nå, lad os prøve at sætte dig i ro! Alle vores vægklister til babyer er ekstremt holdbare og har en estimeret levetid på omkring 15 år, mens de ikke efterlader absolut skade eller rester ved fjernelse, så når din baby bliver barn og dit barn bliver teenager, er det ikke noget problem! Din væg vil se ud som om den aldrig blev forsynet med et wallstickers baby!

Rejsen i forældre er en af ​​de mest spændende, skræmmende og givende oplevelser, som nogen kunne ønske sig. Så mange spørgsmål løber gennem sindet - Hvad skal man nævne barnet? Vil det være en dreng eller en pige? Og måske vigtigst af alt, hvordan skal vi dekorere deres soveværelse? Tja, vi hos Tenstickers kan ikke besvare de to første spørgsmål, men vi har et væld af fantastiske, unikke og originale designs; ideel til at hjælpe dig med at besvare den tredje med nogle fantastiske plantesko klistermærker!
Personlige
38.50 kr.
66.50 kr.
Personlige
27.50 kr.
48.50 kr.
164.75 kr.
48.25 kr.
Personlige
95.75 kr.
Personlige
54.99 kr.
Personlige
16.25 kr.
Personlige
34.99 kr.
16.99 kr.
Personlige
51.99 kr.
143.50 kr.
54.99 kr.
40.25 kr.

1-24 Af 37 wallstickers