Verdensomspændende Levering
0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

køleskab klistermærke

Tilføj et dekorativt tryk til dit køkken med dette fantastiske udvalg af unikke og originale køleskabsklister!

Ikke mange værelser er så populære og ofte beboede som køkkenet; ikke mange objekter får mere opmærksomhed end køleskabet. Morgenmad, frokost, aftensmad og eventuelle snacks i mellem - Alle disse ting ville ikke være muligt uden et køkken eller et køleskab! Som sådan er det svært at overvurdere betydningen af ​​at opbygge en god æstetik - En effektiv køleskabsplatte kan eksponentielt forbedre niveauet af underholdning og sjov indenfor et køkken, mens du koger op den næste glæde!

OPBEVAR KØL MED UNDERFØJENDE FRIDGE STICKERNu, hvilken slags ting ville du være på udkig efter fra et køleskabsticket? Noget lavt nøgle og minimalistisk, men stadig yderst stilfuldt? Måske er noget smukt at se på det altid fange øjet? Eller hvad med noget humoristisk, sikker på at starte samtaler og få folk til at grine? Nå, uanset hvad du foretrækker, er vores samling af mere end 60 unikke og originale designs, skræddersyet til køleskabe, sikkert at have noget af interesse for dig! Fra leopardhud og landskabsbilleder lige til Cookie Monster og Andy Warhol malerier er sorten uovertruffen!

Hvis du ikke kan finde den perfekte klistermærke til dig, så vær så rolig! Vi tilbyder en komplet og omfattende tilpasningstjeneste, så du skal blot sende os et design, og vi vil arbejde på at gøre det i køleskabets indpakning af dine drømme! Og tilpasningsmulighederne slutter ikke der - Forestil dig at du finder det design du kan lide, men måske vil du ændre noget om det - Måske vil du tilføje noget tekst, måske vil du fjerne nogle tekst, måske vil du lave en mindre ændring i størrelse eller farve? Intet problem! Vi er villige til at gøre alt, hvad der kræves for at skabe det perfekte køleskabspapir til dig!

Bare en ting til dem, der undrer sig over kvaliteten af ​​vores klistermærker - Venligst stop med at tænke! Alle vores Køleskab stickers er yderst nemme at anvende og ekstremt langvarige, mens de ikke efterlader nogen skade eller rest i det hele taget ved fjernelse! Med vores klistermærker fås i mange forskellige størrelser, hvad venter du på?

10 / 10

2 Anmeldelser

1-24 Af 144 wallstickers