Verdensomspændende Levering

Klistermærker med egen tekst

En fantastisk tekst tilpasning service, perfekt til at lave dine helt egne personlige tekst klistermærker! Vi hos Tenstickers mener, at alle fortjener muligheden for at skabe deres helt eget design - alle har forskellige ord eller sætninger, der er vigtige for dem. Derfor tilbyder vi nu denne fantastiske service til at lave den perfekte personlige klistermærke til dig! Så, om det er et citat, navn eller andet, der kan være passende, tror vi virkelig, at vi har det, der kræves for at gøre dig meget glad faktisk! Du kan få design nu, men du kan først først læse det her:

Skab dit hjem med en tilpasset Personlige Wallstickers Tekst


Vi hos Tenstickers tilbyder et fantastisk udvalg af klistermærker med egen tekst, men vi ved også, at alle har en anden præference, når det kommer til den slags ting. Alle har citater, der kun betyder noget for dem, og alle har navne, som måske ikke først er afbildet på vores hjemmeside, hvorfor det er så vigtigt at sammensætte en stærk tilpasningstjeneste, som alle burde være i stand til at skabe den perfekte personlige stickers egen tekst!

Processen med at skabe en wallstickers egen tekst er en relativt simpel, som skal være let nok til at navigere! Alt er vist nedenfor, men lad os snakke dig igennem det for blot at sikre dig, at du får det rigtige klistermærke til dig: For det første tænk på den tekst, du ønsker at omdanne til en tilpasset tekststicker. Indtast dette i boksen med titlen 'Tekst 1' (Du kan indtaste mere tekst i nedenstående felter, hvis du vil). Derefter beslutter du størrelsen, hvor du vil have teksten, ved at indtaste dine tal i boksen med titlen 'målinger'. Derefter beslutter du om, hvorvidt du vil have din tekst til spejlet orientering eller normal orientering, før du vælger en farve fra vores omfattende palle. Endelig beslutter du for skrifttypen, hvor du vil have teksten, vælg formatet på teksten i feltet, hvor teksten vises, og du har dig selv en fantastisk skræddersyet personlige wallstickers tekst!

Og til sidst glem ikke det fantastiske kvalitetsmærke, vi kan levere som et resultat af vores fantastiske vinyl - En 15 års levetid og applikation så let som 1,2,3!

Se vores video tutorial og lær hvordan det fungerer.

Skriv din tekst

Skriv den ønskede tekst på stickeren. Du kan max skrive 50 tegn per linje, og du kan vælge mellem forskellige typografier og farver.
Vi skaber teksten, linje for linje, i henhold til de ovennævnte funktioner.

0 kr.

Mål (bredde x højde)

cm
x
cm

0 kr.

Mål (bredde x højde)

cm
x
cm

0 kr.

Mål (bredde x højde)

cm
x
cm

0 kr.

Mål (bredde x højde)

cm
x
cm

Visualiser størrelsen og farven på den overflade, du ønsker at anvende på dekorationen:

100 cm
50 cm

Overfladeareal

Hvis du indtaster målene af overfladen, som stickeren skal monteres på, kan du trække i teksten for at gøre denne større eller mindre. Størrelsen af din tekst vil automatisk blive beregnet.

x

Vægfarve

Vægfarven benyttes bare til forhåndsvisningen

Vigtige bemærkninger

1) Den samlede pris er summen af prisen for de enkelte tekst.
2) Vi skaber teksten, linje for linje, i henhold til de ovennævnte funktioner.
3) Stickers med en højde på under 2 cm er ikke tilladt, for at sikre den bedste skæring af produktet.
4) Alle vores stickers har mat finish.
5) Vægdekorationen vil blive lavet som en silhuet, uden baggrund. Hvis du ønsker at en bestemt farve som baggrund, fortæller os dette i kommentarfeltet ved kassen.
6) Størrelsen af hver af disse tekster er baseret på feltet med de punkterede linjer.
7) Indeholder teksten specielle tegn eller bogstaver som ikke hører til det vestlige alfabet, kan der være problemer med enkelte skrifttyper. Kontakt os da venligst.

Personlige citater

Hvis du ønsker en tekst med mange tegn, såsom et digt, sangtekster eller et afsnit fra en bog, så kontakt os på info@tenstickers.dk Fortæl os hvilken farve du ønsker, de ønskede mål for hele klistermærket og vedhæft teksten, gerne i PDF-format.

Anmeldelser fra kunder, der tidligere har købt personlige klistermærker

Gennemsnitlig vurdering : 10 / 10

Den 02/01/2021 om 18:27 h

Godt tilfreds med mit produkt fra tenstickers. Vejledning hører med til hvordan man påfører klistermærket. 5 stjerner herfra☺️

Den 13/03/2020 om 15:39 h

Alt kom som planlagt. God service og til virkelig gode priser.

Den 17/10/2019 om 12:57 h