Verdensomspændende Levering
0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Klistermærker til computer

En fantastisk samling af dekorative designs, ideel som klistermærker til computer!


I denne dag og alder kan vores laptop eller tablet være beslægtet med vores højre eller venstre arm - ledsager os hvor som helst vi går; Faktisk vil nogle sandsynligvis hellere miste deres højre arm end tabe deres laptop! Som sådan bliver det mere og mere vigtigt at gøre vores elektroniske enhed skiller sig ud og ser virkelig ud til at være vores egen. Derfor har vi hos Tenstickers arbejdet utrætteligt for at skabe denne utrolige samling til din gennemgang! Ingen ønsker at gå ind i et bibliotek og se 100 almindelige sorte eller hvide laptop covers; nej, vi ville hellere være dem der stod ud med en Banksy inspireret design klistermærker til computer, en personlig vinyl eller noget andet, der tager din fancy!


Og det er skønheden i den service, vi leverer her hos Tenstickers - Skal du ikke finde den perfekte laptop wallsticker til dig blandt vores udvalg af over 250 designs, ingen bekymringer! Vi har en komplet tilpasningstjeneste og vil gerne gøre en klistermærker til computer ud af ethvert design, du sender til os, mens vi også vil være fuldstændig fleksible med de designs, vi allerede tilbyder, så om du vil ændre de mest små ting, eller skift alt om et af vores klistermærker til computer! Alle designanmodninger skal sendes til %email%.


Nu spørger du sikkert dig selv et spørgsmål? Vil min laptop computer være den rigtige til hver computer sticker? Nå beder vi dig om ikke at bekymre dig, for hver klistermærke kan laves til enhver bærbar computer, du kan lide, så selvom du kan lide et af vores Macbook klistermærker, men har en Dell, er det fint! Vi kan tilpasse alle vores computer decals for at være egnet til enhver bærbar computer!


En anden ting, der kan tænke på dig, er tanken om, at mens du ønsker at dekorere din laptop computer, vil du ikke gå hele ni værfter og dekorere det hele! Nå ja, du har gættet det - det er heller ikke noget problem, fordi vi nemt kan justere alle vores laptop klistermærker, og vi har en overflod af designs specielt til hver eneste krog og kran på din personlige computer!


En klog mand sagde engang, at ingen bærbar computer er færdig uden nogen personlig dekoration - Lyt til manden og køb nu!

10 / 10

2 Anmeldelser

1-24 Af 379 wallstickers

Brug filter funktionen til at få mere målrettet resultater