Verdensomspændende Levering

Hvem er vi

Tenstickers kom til på baggrund af iværksætterånden fra en gruppe fagfolk med baggrund inden for dekoration industrien og e-handel. Vores mål er at styrke dekoration sektoren, fjerne mellemmanden og give kunderne en mulighed for at være i direkte kontakt med producenterne. Derfor er vi til kundernes rådighed, og i stand til at tilbyde kunderne lavere priser

Vores gruppe af talentfulde designere udvikler konstant nye og trendy designs, som vil give et enestående touch og følelse til dit hjem, bil og foretrukne objekter.

For at kunne producere hvert af vores produkter med en høj standard, kvalitet og bæredygtighed, bruger vi den nyeste teknologi til at skære og printe for at skabe vores klistermærker. Vi bruger også den højeste folie kvalitet.

Hver dag er det vores mål her på Tenstickers, at tilfredsstille hvert behov vores kunder kunne have, vedrørende dekoration og personliggørelse af deres omgivelser.

Hvem er vi

Tre grunde til at handle ved os:

1- Wallstickers er nemme at opsætte. Et prøve-stykke, som du kan øve dig på, er inkluderet i alle ordrer.

Bare rolig, der er ingen luftbobler. Alle produkter fra Tenstickers er lavet med let klæbestof, der gør det nemt at montere wallstickeren.
Selv hvis det er den første gang at du skal ophænge en wallsticker, er der ingen grund til bekymring, vi medsender nemlig et stykke folie, som du kan øve dig med.

2- Beskårede billeder

Glem alt om hvide klistermærker med dit billede påklistret på toppen. Tenstickers leverer vægdekorationer der er perfekt tilpasset i kanterne, så det passer perfekt til alle vægfarver.
Tjek disse kategorier ud: wallstickers til børneværelset, til teenageren og vores andre bolig wallstickers.

3- Wallstickers i intense farver, uden lysrefleksioner.

Vi bruger specielle stickers som ikke reflekterer lyset, men i levende farver, der vil fremhæve dekorationen af dit hjem.
Se alle vores wallstickers, vægdekorationer og klistermærker.

Tenstickers laver kvalitets wallstickers til lave priser!