Verdensomspændende Levering

Lav dine egne klistermærker

Vi mener, at vores katalog med unikke og originale vægklister er fantastisk, men vi forstår fuldt ud og accepterer, at vi ikke har alle baser dækket. Derfor har vi bygget, hvad vi mener at være den fineste og mest omfattende lav dine egne klistermærker på internettet i dag! Som sådan, hvis du har en bestemt ide om et design, vil du elske at blive lavet til et lav dit eget klistermærke, vil vi elske at gøre det til dig! Skræddersyet indretning er perfekt til at gøre din boligindretning skiller sig ud fra mængden på en fantastisk måde!

FORDELE FRA VORES TALENTEDE TEAM AF DESIGNEREProcessen til at lave det perfekte klistermærker eget design er lige så let som 1,2,3 (4)! Først skal du uploade dit design. Vi accepterer fotografier, computergenereret design og de fleste andre ting - Så længe billedet er af en acceptabel størrelse og kvalitet og ikke indeholder vandmærker, kan vi omdanne det til din helt egen lav eget klistermærke! For det andet vælger du, om du vil have dit design til at være monocolour, eller hvis du vil have, at det indeholder flere farver. Hvis du indsender et design og vælger monocolour-indstillingen, skal du vælge den farve, som du gerne vil have det til. Vælg derefter, om du vil have billedet til at inkludere en baggrund, og angiv derefter den ønskede størrelse. Endelig beslutte, om du ønsker at modtage via e-mail et eksempelbillede af, hvordan dit design dine egne wallstickers ville se ud.

Med hensyn til kvaliteten af ​​vores design dit eget klistermærke, lad os lade os roligt! Vores vinyl er lavet på nøjagtig samme måde som alle vores andre design dine egne klistermærker- det betyder fantastisk holdbarhed, en 15 års levetid og den fordel, at det efterlader absolut ingen skade eller rest ved fjernelse, så om du har en kortsigtet plan for den personlige vinyl, eller hvis du vil have det på din væg i overskuelig fremtid, er vores lav selv stickers egnede!

Mens vores hjemmeside service er fantastisk, ved vi, at mange mennesker foretrækker at tale med en rigtig person om deres drømmedesign, og det er fint! Send os blot en email på% email% og vi vil bestræbe os på at hjælpe dig så meget som muligt ved at omdanne dit design til en helt unik personlige wallstickers!
Upload dit design

Upload dit design

ok
ok

Vælg folie type

Beskær billede

Vælg en farve

Angiv mål

x

Beskær ramme
Målene matcher ikke de originale proportioner
Flyt på det fremhævede areal, for at vælge det ønskede område.

Brug for hjælp?

Hvis du har nogen tvivl om udførelsen af din ordre eller dit design kræver nogle specifikke ændringer, tag kontakt med os. Vi vil rådgive dig eller sende dig inspiration til alternativer.

Kontankt os på

info@tenstickers.dk

Vigtige bemærkninger

1) Send os originalen i den højeste opløsning muligt, helst en vektor billedfil (EPS, AI, PDF, SVG ...)

2) Hvis vi kan se, at dit design ikke er i High definition kontakter vi dig for at tilbyde en alternativ løsning.

3) Hvis dit design er ekstra tidskrævende på grund af kompleksiteten, vil dette øge omkostningerne.

4) For specielle klistermærker (tavler, farvet glas folie, printfolie ...) kontakt os på info@tenstickers.dk .

5) Hvis der er en fejl i overførelsen af dit billede (for stor fil, ikke-understøttet format ...) send det til os via e-mail på info@tenstickers.dk .

6) Konverter Word-dokumenter (.doc) til pdf-format

7) Alle vores klistermærker er matte.

8) Det er vigtigt at overveje for beskårne billeder, at de tyndeste elementer skal være af minimum 4 mm.

9) Hvis du alligevel beslutter, at du ikke ønsker at købe en wallsticker, returnerer vi dine penge, hurtigt og effektivt. Bare kontakt os.

Anmeldelser fra kunder, der tidligere har købt personlige klistermærker

Gennemsnitlig vurdering : 9.83 / 10

Den 06/03/2021 om 08:49 h

Den 09/12/2020 om 14:04 h

Den 24/08/2020 om 15:38 h

Virkelig flot