Verdensomspændende Levering
Filtre

Tamaer

Format

Farve

Placering

Originale placemats

Hvor kedeligt er det at være det samme som alle andre? Nu behøver du ikke være! Dekorere dit bord med et af vores originale placemats! Gå ind i vores katalog og få den unikke placemat, der passer dig bedst. Ekspert lavet af vores vidunderlige team af designere, vi har virkelig noget for enhver smag! Vi tilføjer også nye designs hele tiden, så der er helt sikkert noget, du elsker! Kom og tag et blik nu!

skiller sig ud og vær original med vores unikke bordmåtter

inviter dine venner, familie eller enhver besøgende til et vidunderligt måltid, og de vil være i ærefrygt for, hvordan du tager dig af alle detaljer i dit hjem. Fra sofistikerede geometriske mønstre til sjove bladagtige mønstre, der er noget der passer til enhver husstand i vores originale middagsmåtssamling! Vi har endda brugerdefinerede originale placemats til at give dit spisebord det lille ekstra noget! Du ved, du vil skille dig ud fra mængden og virkelig have noget specielt! Dine børn vil elske at have noget, der er unikt for dem og deres familie!

dine originale bordmåtter er af høj kvalitet, meget resistente, allergiske og ja, du kan vaske dem så meget du vil, fordi de er perfekt vandtætte og så vaskbare. Dette gør dem perfekte til en børnevenlig husstand! Der er ikke længere pletter på dit spisebord! Bestil en original vinylplade i dag og beskyt dine dyrebare møbler! Det sparer dig en formue i det lange løb!

ikke sikker på noget af det originale vinylplademat i vores katalog? Måske vil du gerne have det i en anden farve eller stil? Uanset hvad der er tilfældet, er vi her for at løse alle dine problemer! Vores vidunderlige kundeserviceteam besvarer med glæde alle unikke middagsmåtter, du måtte have hjælp til at finde dit perfekte design. Ingen spørgsmål er for store eller for små, de er altid der for at hjælpe! Send dem en e-mail nu!

tænk ikke over det længere, gå ind i vores katalog og få den originale bordmåtte, der vil gøre en verden til forskel. Dine venner og familie vil elske dem og vil alle også have en! Du kan endda købe matchende coastere, hvilket gør dem perfekte til gaver som gaver i år. Det er fødselsdage og jul sorteret! Bestil en original placemat i dag! Du vil ikke fortryde sådan et fantastisk køb!

1-19 Af 19 dækkeservietter