Verdensomspændende Levering

FAQ

hvad er en wallsticker?

Det er et selvklæbene produckt, brugt til dekorationer og brugt til dekorationer og personliggørelse af alle typer overflader. Indendørs såvel som udendørs.

På professional plan finder vi stickers på skilte, erhvervskøretøjer, vinduer, hegn, konference standere og mange andre steder.

Til privat brug gør Tenstickers det muligt at bruge stickerne til at personliggøre dit hjem, kontor, bil, og andre favorit objekter.

Tenstickers burger APA Print & Films Technologies der har årtiers erfaring i at producere kvalitet vinyl høj for alle typer overflader.

All vinyl produced by APA Tenstickers are guaranteed to last a lifetime when applied indoors and have a medium/long duration of a lifetime when applied outdoors.

Tenstickers arbejder med APA Print & Film Technologies, der har årtiers erfaring i at producere kvalitet vinyl høj for alle typer overflader.

Alle wallstickers produceret af Tenstickers er garanteret en lang levetid, når de anvendes indendørs. Når de anvendes udendørs, kan man forvente en mellem lang levetid.

Hvor mange farver har vi til rådighed?

Vi har en bred farveskala der inkluderer 51 matte farver (Vi anbefaler matte farver, for at undgå refleksioner).

Du kan se dem her: Vores farver.

Hvordan vil jeg modtage min ordre?

Har du bestilt en enfarvet wallsticker, vil du modtage dit produkt i tre elementer:

  • Hvidt silicone papir, der beskytter den selvklæbene del. Denne skal du fjerne før du starter opsætningen.
  • En sticker med den form og farve du har bestilt.
  • Beskyttelsespapir: efter at have fjernet papiret på bagsiden, kan du opsætte wallstickeren på den ønskede overflade.
  • Hvis du har bestilt en flerfarvet wallsticker (2+ farver) vil du modtage:

  • Hvidt silicone papir, der beskytter den selvklæbene del. Denne skal du fjerne under opsætningen.
  • Film sticker med det printede billede som du har valgt. Vi bruger APA materialer som sikrer at du kan påføre produktet uden at være bekymret for luftbobler.

I begge tilfælde vil du modtage din wallsticker i en pakke, som vi sender sammen med instruktioner igennem et leveringsselskab.

Er det nemt at opsætte?

Du kan nemt selv opsætte wallstickeren. Du vil sammen med hver ordre modtage opsætningsinstruktioner. De er nemme at bruge, og sikre det bedste resultat.

Hvilke områder kan stickerne opsættes?

Wallstickerne kan opsættes på alle glatte overflader som f.eks vægge, glas, metal, møbler og plastic.

Har du spørgsmål vedrørende det område du tænker at påføre din sticker? Send os en mail til: info@tenstickers.dk.

Kan jeg flytte stickeren?

Nej. Når wallstickeren har været monteret kan du fjerne den fra væggen, men ikke montere den igen. Wallstickeren mister evnen til at klæbe når den bliver fjernet, derfor er det ikke muligt at opsætte den et nyt sted. /p>

Hvordan fjerner jeg stickeren igen?

Løft op i hjørnet af stickeren, og træk langsomt i en 180 graders vinkel mod overfladen stickeren var opsat på. Du kan med fordel varme området (f. eks med en hårtørrer), det vil gøre det meget nemmere at fjerne stickeren.

Kan jeg designe min egen wallsticker?

Selvfølgelig. Bare send os en mail påinfo@tenstickers.dk tilføj billedet du kunne tænke dig, og fortæl os det ønskede format (størrelse). Vi vil gøre din ide til virkelighed.

Hvor hurtigt vil jeg modtage min bestilling?

Gennemsnitligt vil produktet blive leveret på en uge. Når du har betalt vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Vi sender også en mail når produktet er produceret og når det bliver sendt.

Ofte stillede spørgsmål om vores tapet og vægmalerier.

Hvad er de tekniske karakteristikker i vallpapiret?

Tapetet er non-woven stof, med en vægt på omkring 170g/m2. Bredden af ​​en rulle er 50 cm.

Hvis jeg bestiller en mindre størrelse af fotomural, vil jeg modtage hele motivet eller kun en del?

Hvis en kunde bestiller en mindre størrelse, vil de modtage hele motivet, med billedets størrelse reduceret forholdsmæssigt.

Kan tapetet blive renset?

Vores wallpapers og vægmalerier er fremstillet ved hjælp af vandtæt materiale, så de kan rengøres blødt med en fugtig klud.

Hvordan anvender jeg vægmalerierne?

Sammen med den første strimmel vedhæfter vi instruktioner. Du bliver nødt til at skære papiret langs de markerede linjer. Limen til uvævet stof tapet skal fortyndes med vand og placeres direkte på væggene. Overfladen skal være ren, tør og glat. Du finder mere detaljerede instruktioner på siden 'Applikationsinstruktioner'.

Omtales prisen på m2 eller den samlede størrelse?

Prisen refererer til hele produktet.

Hvilken dimension henviser til bredden og hvilken er højden?

Den første dimension er bredden; den anden refererer til højden.

Hvor stor er hver strimmel?

Tapetet vil bestå af flere strimler. Hver stribe vil være omkring 50 cm bred, mens højden afhænger af den samlede størrelse. For eksempel vil valg af størrelse på 400x280cm få vist, at klienten modtager 8 strimler på 50x280cm.