Anmeldelser 9.8
Login
Personlige wallstickers
Wallstickers sorteret efter tema
Wallstickers sorteret efter placering
0

Kundeanmeldelser

Tenquality

Anmeldelse af 17 views

9.76 / 10

Super nem bestilling og hurtig levering. Perfekt!

Skulle have speciallavet nogle små stickers som matchede en af deres enhjørning navnestickers og det gik hurtigt fra jeg kontaktede dem første gang til de var klar med et forslag. Har nu modtaget dem og de er rigtig fine så glæder os til huset er færdigt så de kan komme op på væggen. God og hurtig kundeservice kan klart anbefale Tenstickers

Nemt at bestille og hurtigt

Helt klart 5 stjerner. Jeg bestilte stickers til min computer og det kom hurtigt, var forsvarligt pakket ind, let at sætte på og havde den rigtige størrelse samt at billedekvaliteten er i top. Prisen er bestemt også overkommelig. Det er første gang at jeg har handlet via tenstickers, men jeg er allerede ved at se på mit næste køb fra dette firma. Super tilfreds kunde herfra! Sara.

Hurtig og effektiv bestilling og levering

Hurtig service og gode produkter.

Den er virkelig flot på en glasvæg i vores nye badeværelse

Super produkt, let at håndtere.

Eneste firma der gav mig muligheden for at lave design-selv sætninger med den ønskede skrifttype. Hurtig levering og yderst nemt at overføre de valgte stickers til underlaget. Er meget tilfreds.

Perfekt - tilpasset eget ønske

Fantastisk arbejde… god service og nemme instruktioner medfulgte.

God service, wallstickeren var præcis hvad jeg manglede til mit udsalg. Tak til tenstickers, jeg kommer igen.

I love it! Mit kontor, har fået et helt nyt udtryk. Hurtig service og stemmer overens med billederne på hjemmesiden. Tak

flotte

virkelig god kvalitet og nemme at anvende. Har før købt wallstickers igennem andre hjemmesider, men jeres var klart de bedste - bestiller helt sikkert igen en anden gang!

God service!! Flotte klistermærker, som var nemme at opsætte, tak!

1-17 Af 17 Anmeldelser