Verdensomspændende Levering
0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Wallstickers Højdemåler

Som dine små vokse op, det er altid sjovt at kortlægge deres vækst. Nu kan du gøre det, mens dekorere dit hjem på samme tid med vores utrolige samling af wall stickers højde diagrammer. Vores katalog er konstant voksende med nye designs kommer i hver dag, fra piratskibe til søde tegneserie katte, der er bundet til at være noget til at passe de smager af dine børn.

De vokser op så hurtigt


Nu kan du plotte ustoppelige tidens gang med en aldrig-før set nøjagtighed, mens dekorere dine børns værelser med disse smukke børn vækst diagrammer i en bred vifte af design. Takket være det arbejde, som vores ugudeligt talentfulde designteam, er vi hele tiden at skabe nye væg vækst diagrammer til vores bibliotek, der er sikker på at have noget for enhver smag.

Og skulle du, efter trawlfiskeri gennem vores ekspansive katalog af børn højde diagrammer, ikke finde præcis det, du søgte, behøver du ikke ærgre, vi er her for dig! Vi er stolte af at være en af ​​de bedste leverandører af personlig højde diagrammer på internettet lige nu! Vores proces er utroligt simpelt, alt hvad du skal gøre er enten uploade dine egne billeder eller beskrive din idé til os, fortæller os målingerne og snart vil du være den stolte ejer af din helt egen personlige børnene højde klistermærker !

Skulle du have nogen tvivl om kvaliteten af ​​vores produkter, giver os mulighed for at fjerne dem lige nu. Alle vores klistermærker er lavet af høj kvalitet vinyl materiale, der er lavet til at være holdbare og varige. Hvad mere er, vil du være glad for at vide, at hver højde klistermærker for drenge og piger, som vi sælger er ekstremt nemme at anvende i din vægge, boble, rynke og rip-fri. Du vil også opleve, at de er meget nemme at fjerne, når de er vokset ud af din ingen-så-små, efterlod ingen mærker eller rester.
Så hvad venter du på, gå have et kig på starten måling i dag!"

1-24 Af 87 wallstickers