0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Blackboard Stickers

En fantastisk samling af tavleklisterdesign - Ideel til at dekorere enhver del af dit hjem eller kontor! Tavle tavler er noget, der giver så meget mening - For os hos Tenstickers var det en travesty, at den ikke allerede eksisterede i noget format! Nå eksisterer det nu, og det ser lige så godt ud som noget i hele verden, fordi vores fantastiske team af designere har gjort alt, hvad de muligvis kan for at skabe et fantastisk udvalg af produkter i det meget tema! Og tror ikke, at de også kan se helt fantastiske ud: Selvfølgelig er hovedformålet nytte, men skønhed er ikke noget, der nogensinde kan ignoreres, når man køber et tavleklistermærke, og det er bestemt ikke ignoreret her!

STIL OG STOFF MED VÅR CHALKBOARD DECALS


Skriv på klistermærker giver så meget mere end de faktiske tavler - Så meget lettere at anvende, så meget mere fleksibelt med hvor de kan gå, så meget bedre og lettere! Hvad mere kan du have! De forskellige stilarter, vi tilbyder, er gode - Fra dyreformer til kalenderen stil tavle klistermærker, til næsten alt i mellem - Vi vælger stil og stof her hos Tenstickers!

Hvis du ikke vil kunne finde det perfekte tavleklistermærke til dig, så vær så rolig! Vi tilbyder en komplet og omfattende tilpasningstjeneste, så du skal blot sende os et design, og vi vil arbejde på at gøre det til tavlen vinyl af dine drømme! Og tilpasningsmulighederne slutter ikke der - Forestil dig at du finder det design du kan lide, men måske vil du ændre noget om det - Måske vil du tilføje noget tekst, måske vil du fjerne nogle tekst, måske vil du lave en mindre ændring i størrelse eller farve? Intet problem! Vi er villige til at gøre alt, hvad der kræves for at skabe det perfekte produkt til dig!

Og hvis du har brug for mere overtalelse, skal du bare huske det klassiske kvalitetsmærke, der leveres af vores tavler på væggen - Ekstrem brugervenlighed, fantastisk holdbarhed (vigtig for tavleklistermærke), en 15 års levetid og den enorme fordel ved at efterlade absolut ingen skade eller rest ved fjernelse! Hvad mere kan du have?

10 / 10

1 Anmeldelser

140.25 kr.
167.75 kr.
125.99 kr.
154.25 kr.
170.50 kr.
43.99 kr.
93.75 kr.
270.75 kr.
160.75 kr.
167.75 kr.
22.50 kr.
182.99 kr.
193.99 kr.
368.25 kr.
96.25 kr.
190.50 kr.

1-24 Af 26 wallstickers