Verdensomspændende Levering
Filtre

Tamaer

Format

Farve

Placering

Tekstur placemats

Hvor svært er det at skille sig ud i disse dage! Har alle altid de samme ting? ønsker at være unik og anderledes? Vi har nogle gode ideer til dig! Kom og kig på vores utrolige samling af teksturerede placemats! Vi garanterer, at du vil elske disse fantastiske mønstre og føles som den ideelle vært, når venner, familie eller nogen anden besøger dig for at dele et måltid i dit hjem! Vores kollektion vokser konstant, så vi ved, at du finder din ideelle teksturerede bordmåtte i vores katalog! Gennemse vores omfattende samling af tekstur placemats og opdag placemat, der fanger dit øje i dag!

spis med følelse med en tekstureret middagsmåtte

fra træmønstre til blomstermotiver til vintagemønstre, vi har så mange mønstre i vores strukturerede bordpladesamling! Vi har endda en placemat dækket af fisk! Hvor sejt er det! Dine venner og familie vil undre sig over, hvordan du manglede at komme med en så unik indretning og koordinere det så godt! Så snart du fortæller dem om din mønstrede placemat , vil de være så jaloux! De vil også have en! Snart bliver du en trendsætter!

hvad der overrasker og glæder vores kunder mest er den fremragende kvalitet af vores mønstrede bordmåtter! De er skabt af det bedste vinylmateriale, virksomheden kunne købe! Hvor fantastisk er det! Vinylmaterialet betyder, at de er modstandsdygtige over for snavs og er vandtætte, hvilket gør dem meget nemme at rengøre! Du tørrer dem bare ned efter brug. Oprydningen efter middagen vil være så enkel, især med yngre børn! Dette betyder at du kan bruge dine mønstrede tabel dækkeservietter til hver middagsselskab! Dine gæster vil være glade for at komme hen og se dem, mens de spiser!

har du et lille spørgsmål om en af vores mønstrede middagsbordmåtter? Mail os nu! Vores fremragende kundeserviceteam er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning på eventuelle spørgsmål, du måtte have! De vil besvare enhver besked, du sender super hurtigt! Bare send en besked nu og vær ikke bange! Du kan endda være starten på et nyt godt design på vores hjemmeside!

så tøv ikke. Køb en struktureret placemat i dag! Til en så utrolig lav pris for et sådant fantastisk produkt er der simpelthen ingen grund til ikke at tilføje det til din kurv! De ser fantastiske ud og vil virkelig imponere alle de gæster, der kommer til dit hjem! Bestil en mønstret placemat i dag!
Hjemmeplacemats med fisk kan omdanne dit bord til moderne kunst. Fantastisk design og originale farver. Bordmåtter fås i forskellige størrelser!
Hjemmeplacemats med fisk kan omdanne dit bord til moderne kunst. Fantastisk design og originale farver. Bordmåtter fås i forskellige størrelser!
70.50 kr.

1-24 Af 29 dækkeservietter