Verdensomspændende Levering
0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Wallstickers Træ

En fantastisk samling af træ-tema væg klistermærker, perfekt til at dekorere enhver del af dit hjem!

Træet er en af ​​de mest slående naturligt forekommende monumenter i vores verden i dag, så det er ikke overraskende, at træets temaindretning er et af de mest efterspurgte indretningstemmer i verden i dag! Som sådan har vores talentfulde team af designere skabt en storslået samling af wallstickers træ, der er perfekt til at tilføje skovtemaet indretning til dit hjem, eller hvor som helst andet du synes er passende!

EN TREE STICKER FOR HVER STIL OG OVERFLADESort er livets krydderi, så vi vidste, at det var vigtigt at opretholde et stort udvalg af stilarter til vores træ klistermærker! Træer kommer i så mange forskellige former og størrelser, og så gør vores wallstickers træ! Fra fantastiske silhuetter til maling af stænkede mønstre - Hvis det drejer sig om et træ, vil vi nok have det i vores samling! Og sorten slutter ikke der - ligesom vi har skovtemaet indretning til enhver stil, har vi også sapling klistermærker til hver overflade, så hvad enten du ønsker at føje et privatliv til dit bad, dekorere dit vindue eller tilføje noget nyt til ethvert værelse i dit hus, vi har noget for dig!

Ligesom træer søger vi altid at vokse og udvide vores horisonter - Derfor er vi hele tiden åbne og modtagelige for feedback! Hvis du har noget, du gerne vil fortælle os, vil vi gerne høre fra dig, mens vi altid er sultne at lære, så hvis du har en ide til et unikt wallstickers-træ, så har vi et talentfuldt team af designere, der tilbyder et omfattende tilpasningstjeneste - Send os blot dit design, enten ved hjælp af vores hjemmeside eller ved at maile til os, og vi vil omdanne dit frø af inspiration til et vidunderligt træmægested!

Og fordelene slutter ikke der - Alle vores botaniske dekaler (som alle vores klistermærker fuldstop) er lavet ved hjælp af ekstremt høj kvalitet vinyl, hvilket gør disse wallstickers træ nemme at anvende og giver dem en levetid på omkring 15 år! Præcis samme regel gælder for vores skræddersyede trædekaler, så vær så bekymret i den henseende! Hvis det ikke er det bedste, gør vi det ikke!

1-24 Af 214 wallstickers