0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Whiteboard Stickers

En fantastisk samling af whiteboard klistermærker, ideel til at give en utrolig nyttig, men alligevel fantastisk flotte stykke afdekor, som du kan dekorere dit hjem! Whiteboard wallstickers har altid været en strålende idé, men de har historisk altid været svært at få ret - lige indtil vores talentfulde team af design sætter deres tanker til det og producerede en overflod af designs, perfekt til ethvert styrelokale eller kontor! Whiteboard væg dekoration er sådan et vidunderligt koncept - de fortjener så meget opmærksomhed og bringer så meget lettere til bordet end en normal whiteboard; du ville være fjollet ikke mindst overveje at købe en af ​​dem! Derfor beder vi dig om at kigge gennem vores fantastiske samling lige nu! Har du brug for mere motivation? Hvad med om du tager en gennemgang af dette ...

WHITEBOARD STICKERS - NØGLIG OG GORGEOUS


En ting, der kan være svært at opnå med whiteboard klistermærker, er et effektivt sortiment - Men vi hos Tenstickers opnår altid det tilsyneladende umulige, og denne samling tjener kun til at se os gøre det igen! Indskrivning indretning behøver ikke at være den slags ting, der er et øje i dit hjem eller kontor - Faktisk kan det gøres til det modsatte! Fra Whatsapp tema kladdeklistermærker til fodboldfelt tema design, til næsten alt andet i mellem - Vi har noget for dig! Dreng, pige, kvinde, mand - Bare rolig, vi har noget for dig! Og lidt overraskende er disse whiteboard dekorationer ikke blot hvide - De tilbydes i en række forskellige farver, som alle stadig kan skrives på! Og bare for at få afklaret - Ja, skrivningen kan også gnides ud, så vær så rolig, så bekymre dig ikke i den henseende!

Desuden skal du ikke være i stand til at finde det perfekte design til dig, så vær så rolig! Vi tilbyder en komplet og omfattende tilpasningstjeneste, så du skal blot sende os et design, og vi vil arbejde på at gøre det til whiteboard-klistermærket i dine drømme! Og tilpasningsmulighederne slutter ikke der - Forestil dig at du finder det design du kan lide, men måske vil du ændre noget om det - Måske vil du tilføje noget tekst, måske vil du fjerne nogle tekst, måske vil du lave en mindre ændring i størrelse eller farve? Intet problem! Vi er villige til at gøre alt, hvad der kræves for at skabe den perfekte whiteboard wallsticker til dig!

1-10 Af 10 wallstickers