Anmeldelser 9.7
Login
Personlige wallstickers
Wallstickers sorteret efter tema
Wallstickers sorteret efter placering
0

Private rettigheder & betingelser

Tenstickers.dk (TENVINILO S.L.) vil altid spørge om lov og bede om samtykke før vi modtager personlige informationer fra vores kunder. Al data vil blive behandlet fortroligt og ikke videregivet, delt eller solgt til tredje part. Kundens data vil udelukket blive brugt til at udbedre vores service og tilbud målrettet til netop denne. Dette gøres efter the legal and security garanti organisk lov 15/1999 fra 13. december fra Beskyttelse af personligdata 1720/2007 21. December og loven 34/2002 fra 11. july om service af information og electronisk commerce.

Ligeledese forholder TENVINILO sig rettigheden til at slettet eller ændre data som befinder sig i vores database som en forkert, mangelfuld eller ikke længere nødvendig for TENVINILO i forhold til brugen af data garanti organisk lov 15/1999 fra 13. december fra Beskyttelse af personligdata.

Brugeren kan tilbagekalde det givne samtykke og udøve retten til aktindsigt, berigtigelse, annullering og indsigelse ved at skrive til følgende adresse: TENVINILO SL, beliggende ved C / DOCTOR BALARI Nº 87, postnummer 08203 de SABADELL, i provinsen BARCELONA (ESPAÑA) Og ved at identificere sig behørigt og udtrykkeligt angiver den konkrete ret til udøvelse.

TENVINILO vedtager de tilsvarende sikkerhedsniveauer, der kræves i henhold til ovennævnte organiske lov 15/1999 og ved andre gældende regler. Det kan dog ikke garantere dets systemers absolut ugennemtrækkeligt. TENVINILO påtager sig derfor intet ansvar for skader forårsaget af tredjeparter der måtte være forårsaget af brugerens computersystemer, elektroniske dokumenter eller filer.

Hvis kunden forlader Tenstickers.dk gennem sider som ikke er i TENVINILOS rettigheder vil TENVINILO ikke være ansvarlig for kundens private rettigheder og betingelser fra hjemmesider eller cookies der kan blive lagret på kundens computer grundet forhenværende handlinger.

Tenstickers.dk e-mail politik er fokuseret på kun at sende information til kunden og denne har efterspurgt. Kunden vil dermed ikke opleve videre fortyrrelser, chikane eller spam fra Tenstickers.dk.

Hvis kunden foretrækker ikke at modtage disse meddelelser via e-mail, tilbyder vi gennem muligheden for at udøve retten til at annullere og frafalde kvitteringen for meddelelserne i overensstemmelse med bestemmelserne i afsnit III, artikel 22 i lov nr. 34/2002 Om tjenester til informationssamfundet og elektronisk handel.