Verdensomspændende Levering
0
Filtre

Tamaer

Overflade

Placering

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Stickers Film

Biograf elsker? Filmfan? Vores biografklistermærker er helt perfekte til dig. Du vil være i stand til at omdanne det kedelige og intetsigende look på husets værelser og forvandle dem til steder med en masse originalitet og karakter. Giv dine vægge, som meget tiltrængte gør over med vores biografoverføringsbilleder!

Disse design er perfekte til de værelser, hvor du ser dine yndlingsfilm, måske loungen. Helt fantastiske vinyl biograf klistermærker, der vil efterlade et varigt indtryk på enhver person, der ser på dine vægge. Vores vinyl biografmærkater skaber en fantastisk atmosfære i ethvert af dine værelser. Du kan anvende disse designs på enhver flad og glat overflade. Dekorer dine vægge med dit yndlingsfilmpris, eller dekorér endda dine vinduer med en elsket karakter!
 

3, 2, 1 AKTION! Tilføj nogle handlinger og karakterer på dine vægge!


Vi har et fantastisk udvalg af klistermærker til rådighed for filmfanatikere. Her kan du fjerne mere end 300 designs! Nogle af vores designs inkluderer Hollywood Stars, som du kan tilpasse med dit navn, billeder af biografikoner og meget mere. Vi har klistermærker med film til din bærbare computer, citater fra Harry Potter, Ringenes Lord, Star Wars, der er noget for enhver smag.
 Filmoverføringsbilleder er en fantastisk tilføjelse i ethvert rum, dine børns børnenes værelse, dit soveværelse eller din lounge. Find dit perfekte design, skift størrelser og farver i henhold til dine præferencer, og anvend det derefter let på din flade overflade eller væg!

Vores fantasiske, gaphiske designteam kan ændre de fleste af produkterne i vores kollektion, alt efter dine behov. Så hvis du har brug for en bestemt størrelse og ikke kan finde den, skal du ikke bekymre dig, bare fortæl os det. Du kan få dit perfekte filmklistermærke, der kan tilpasses uden problemer! Du har endda mulighed for at have et helt personlig filmklistermærke, bare send os en prøve på, hvad du gerne vil, størrelser, farver osv., Og det er så simpelt som det!

Vores produkter er velegnede til indvendige huse eller ude på biler og meget mere, helt vejrbestandigt og boblefast. Finishen er mat, hvilket betyder, at disse vinyler ikke reflekterer noget omstrejfende lys ind i dit værelse! Det er produkter af topkvalitet, lang holdbarhed, lave priser.
Hvorfor vente? Hvis du elsker biografer og film, så er disse perfekte til dig. Du finder ikke bedre design, kvalitet eller priser andre steder. Kig dig igennem denne samling af gode dekaler nu!

10 / 10

1 Anmeldelser

1-24 Af 150 wallstickers