Verdensomspændende Levering
0

Wallstickers tekst Gandhi

Tilbud Idag 15%
TenStickers. Wallstickers tekst Gandhi. En sjov vægdekoration fra vores samling af wallstickers med tekst, til at udsmykke din stue eller soveværelse

En sjov vægdekoration fra vores samling af wallstickers med tekst, til at udsmykke din stue, soveværelse eller hvad med dit køkken? Leder du efter inspiration til dekorationen af dit hjem? Et kreativt og originalt citat klistermærke med teksten "Live as if you were to die tomorrow learn to live as you were to live forever" Og det sjove stopper ikke her! Du kan tilpasse dette fantastiske design, så det passer til dit hjem. 

TenStickers. Wallstickers tekst Gandhi. En sjov vægdekoration fra vores samling af wallstickers med tekst, til at udsmykke din stue eller soveværelse

Vægfarve

Farve
T
Mål (bredde x højde)

Information Wallstickers tekst Gandhi

Reference : A2816

Kundeanmeldelser Wallstickers tekst Gandhi

Gennemsnitlig vurdering : 10 / 10

Den 04/01/2018 om 14:30 h

Mine stickers er virkelig flotte, og de er nemme at sætte på og tage af igen uden at ødelægge hverken væggen eller mærkerne. De ligner det, jeg har bestilt, og jeg har ellers været lidt besværlig med nogen af dem. Jeg har kommunikeret frem og tilbage med en kvinde, som hedder Wilma, og som var evigt hjælpsom og tålmodig med mine ønsker. Desuden er de faktisk ikke så dyre som er par andre steder.

DESIGN SELV STICKERS

Få personlige wallstickers med dit yndlingsbillede eller favorit citat. Brug vores service direkte gennem vores hjemmeside.