Anmeldelser 9.7
Login
Personlige wallstickers
Wallstickers sorteret efter tema
Wallstickers sorteret efter placering
0

Ugle tavle klistermærke

Tilbud Idag 15%
TenStickers. Ugle tavle klistermærke. Denne tavle væg tavle er en del af vores samling af ugle væg klistermærker. Placere det på din væg og lad dine børn skrive hvad de vil have på det. Du kan dekorere ethvert værelse i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Vægfarve

Mål (bredde x højde)

Denne tavle væg tavle er en del af vores samling af ugle væg klistermærker. Placere det på din væg og lad dine børn skrive hvad de vil have på det. Du kan dekorere ethvert værelse i hjemmet eller på arbejdspladsen. Et dejligt design, der er perfekt til at skabe et sjovt miljø og at slippe af med tomme vægge, der bare skaber en kedelig og kedelig atmosfære. Egnet til alle aldre.

dekorere dit hjem med denne ugle tavle dekal og skriv de ting, du skal huske, såsom ting du skal købe fra supermarkedet. Det er lettere at købe dette fantastiske dekal, som er lavet af høj kvalitet vinyl end at købe en tung og dyre tavle.

denne ugle tavle dekal er super nem at anvende og efterlader ikke nogen rest ved fjernelse. Også tilgængelig i forskellige størrelser.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Information Ugle tavle klistermærke