0

Stikkontakt med lavpris vindue

TenStickers. Stikkontakt med lavpris vindue. Tiltrække kunderne til dine tiltalende og billige varer med et smukt vindue klistermærke udtag "lavpris" den smukke vinduesklister illustrerer bogstaverne "outlet low cost", som er kantet af en smuk cirkel og rektangel, er stikket udleveret i mange forskellige farver.

Vægfarve

Farve
T
Mål (bredde x højde)
Tiltrække kunder til dine tiltalende og billige varer med et smukt butiksmærkatudtag "lav pris". Den smukke vinduesmærkat illustrerer bogstaverne " outlet low cost ", som er kantet af en smuk cirkel og rektangel. stikkontakten er tilgængelig i mange forskellige farver. Endvidere kan størrelsen bestemmes individuelt, så du kan tilpasse klistermærket til dit butiksvindue.

derudover har du mulighed for at anvende den moderne klæbende film på indersiden af ​​butiksvinduet. derfor er du simpelthen nødt til bestil vægmærkaten for denne inverterede. klistermærket kan let påføres på alle glatte overflader og fjernes senere uden at efterlade rester. Til fremstilling af vores klistermærker bruger vi høj kvalitet, lugtfri vinyl.

Information Stikkontakt med lavpris vindue

Reference : A12803

DESIGN SELV STICKERS

Få personlige wallstickers med dit yndlingsbillede eller favorit citat. Brug vores service direkte gennem vores hjemmeside.