• Design selv
  • Faste lave priser
  • Bæredygtig Produktion
  • Rød rose stue væg indretning - TenStickers
  • Rød rose stue væg indretning - TenStickers
    3

    Rød rose hjemmemarked klistermærke

    Reference: A16006
    4.7 / 5 af 10 glade kunder
    26.47 kr. Fra 22.50 kr.
    • Let at påføre UDEN BOBLER, RYNKLER eller RESTER ved fjernelse
    • Materiale med LANG HOLDBARHED og STYRKE. Velegnet til indendørs og udendørs brug
    • LEVENDE OG INTENSE FARVER fra dag ét, UDEN REFLEKSIONER
    • TREND I UDSMYKNING. Unik, hurtig og meget økonomisk dekoration

    Vælg størrelse (bredde x højde)

    Bredde cm.
    x
    Højde cm.
    Fra 22.50 kr.
    Køb nu med rabat!
    Kan du ikke finde det ønskede produkt? Skab din personlige vinyl, der passer til dit rum, dine behov og din smag.
    Du kan også have brug for
    Lignende anbefalinger om wallstickers
    Andre produkter, der kunne interessere dig

    Sticker information

    Produktbeskrivelse

    Rød rose hjemmemarked klistermærke

    Bring romantikken ind i dit hjem med dette flotte klistermærke af en rød rose på væggen. Klistermærket er nemt at påføre og vil ikke efterlade spor af lim efter fjernelse. Brug blomster og klistermærker af roser til at dekorere dine vægge i stuen og skab en unik blomstervæg.

    Original og romantisk ide til blomster væg dekorationer

    Dette røde rose klistermærke er en original og romantisk ide til blomster væg dekorationer i din stue. Det viser en enkelt rose med grønne blade, som vil give karakter til det indre af dit hjem.

    Floral vægoverføringsbilleder til stuen

    Hvis du ønsker at overraske dine gæster, så er blomsterklister og floral vægoverføringsbilleder til stuen en fantastisk måde at gøre det på. De vil helt sikkert give dit hjem et personligt og unikt udtryk.

    SLIDSTÆRKT OG VANDTÆT MATERIALE
    SELVKLÆBENDE
    NEMT AT RENGØRE
    NEM PÅFØRING
    SATIN-FINISH
    HØJ FARVEINTENSITET
    INGEN INDENDØRS REFLEKSIONER

    Har du problemer eller usikker på hvordan du opsætter din sticker? Blot følg denne præcise instruktion! Har du alligevel spørgsmål? Så kontakt os på mail.

    Du skal bruge:

    1- En spatel eller lignende (fx kreditkort)

    2 En ren klud

    HVAD MODTAGER JEG?

    Du modtager din bestilling i et paprør/boblekuvert, der beskytter klistermærket of tilbehøret fra eventuelle skader. I tilfælde af at du har også har købt en spatel, vil denne også være pakket i røret/boblekuverten. Desuden vedlægger vi en kopi af designet til at blive brugt som en proportional skabelon, en prøve- sticker så du kan lave en testopsætning, før du påfører den rigtige sticker.
    Hvis du først skal påføre stickeren et par uger efter leveringen, anbefaler vi at tage wallstickeren ud af røret/boblekuverten for at strække den ud.

    Hvordan kommer du i gang?

    Sørg for at den overflade, hvor du vil påføre stickeren, er i god stand; ellers er holdbarheden ikke garanteret, da stickeren ikke vil kunne klæbe korrekt. Overfladen skal være tør, fri for snavs og urenheder, såsom pulver, væsker og pletter …

    Vi anbefaler, at hvis du vil påføre klistermærket på en malet væg, bør den være malet med plast maling.

    Vi anbefaler ikke at anvende vores klistermærker på en nymalet overflade. Hvis klistermærkets påføringsoverflade er blevet malet for nylig, anbefaler vi en periode på ca. 4 eller 6 uger før klistermærket påføres.

    Rengør aldrig overfladen med glasrens. Dette produkt efterlader partikler, der ikke er kompatible med klæbemidlet. Vi anbefaler rengøring af overfladen med vand eller sprit fra apoteket.

    Stickerne der sælges af Tenstickers er for enhver glat ikke-porøs overflade. Hvis din væg er andet, så kontakt venligst info@tenstickers.dk for at finde en løsning.

    * Hvis du har købt en tavle sticker er du nødt til at placere den på en absolut glat overflade. Den mindste uregelmæssighed i overfladen vil påvirke brugen af tavlen.

    ***Forpakningen af vores vinyl sticker vil af og til give folder under forsendelsen, især i beskyttelsespapiret som bruges til opsætningen af stickeren. Dette skal du ikke bekymre dig om, vinyl er et fleksiblet materiale som er let medgørligt, og vil ikke give dig/jer nogle problemer hvis opsætningen følger vores introduktioner. Vi anbefaler at du folder vinylet helt ud, og putter eventuelle folder under pres i form af spartle dem ud vha. dit tilkøbte redskab eller anden form for plastik objekt inden opsætningen. God fornøjelse med stickeren.

    Sådan monterer man wallstickeren

    01- Du fjerner forseglingen fra paprøret; tager mærkaten og skabelonen ud. Ha et bord eller et gulv klar, og kontroller, at det er den samme wallsticker, som du bestilte. Afhængig af størrelsen på din sticker, kan din leverance kommer i en eller flere stykker (i samme paprør). Hvis du har bestilt et foto vægmaleri, skal du sørge for, at der ikke er manglende stykker.

    02- Brug spatlen til at skabe tryk hen over hele overfladen af det beskyttende papir, for at sikre, at stickeren klæber ordentligt især på de dele, hvor designet har meget små detaljer.

    03- Mål væggen og bestem wallstickerens placering.

    04- Bøj det hvide silicium papir omkring 5 centimeter fra toppen.

    05- Du holder den øverste del af klistermærket for at sikre placeringen, før du fjerner det hvide silicium papir på bagsiden.

    06- Du fjerner derefter det hvide silicium papir på bagsiden af mærkaten, mens du presser stickeren nedad. Du vil derefter bruge spatelen eller noget lignende til trykke klistermærket fast på væggen. Altid brug spatlen fra midten af stickeren og udad.

    07- Denne proces gentager du flere gange, for at sikre at wallstickeren klister til væggen.

    Med flerfarvede klistermærker, skal du starte med at påføre et blødt pres, fordi stickeren er flytbart, indtil den er blevet fast monteret på væggen. Når den er påført korrekt, vil du ikke være i stand til at flytte det.

    08- Nu er stickeren monteret på væggen, og du kan nu fjerne det klare beskyttelsespapir på toppen, ved at trække det i en 180 graders vinkel.

    Nogle klistermærker vil ikke have transport papir på grund af deres nemme anvendelse. Færdiggørelse af trin 7 i vejledningen vil være ensbetydende med dit klistermærke vil blive anvendt korrekt.

    Standard 5 dages hjemmelevering tilgængelig.

    Ekspreslevering inden for 24 timer til din hjemmeadresse tilgængelig.
    Disse leveringsbetingelser er vejledende og ikke-bindende. De endelige leveringstider og -omkostninger vil blive vist, når du vælger den endelige leveringsadresse og transportfirma.

    Gennemsnitlig vurdering

    Anmeldelser

    Kunder købte også