0

Fodboldspiller sticker pige

Personlige
TenStickers. Fodboldspiller sticker pige. Den personlige klistermærke viser silhuetten af ​​en kvindelig fodboldspiller, der laver et cykelspark. Bringe farve til din væg med en fantastisk væg mærkat og gøre din junior spiller en særlig glæde.

Vægfarve

Farve
T
Mål (bredde x højde)
Personliggør

kvinders fodbold bliver stadig mere populær og er blevet en populær sport blandt fans verden over, især med fremragende fodboldspillere som marta eller håb solo. Denne kendsgerning motiverer flere og flere piger til at begynde at spille fodbold. Hvis din datter er en passioneret fodboldspiller , har vi den perfekte brugerdefinerede vægklister til barnets værelse.

den personlige klistermærke viser silhuetten af en kvindelig fodboldspiller, der laver et cykelspark. Bringe farve til din væg med et fantastisk vægmærke og gøre din junior spiller en meget speciel glæde.

klistermærket er også lavet af høj kvalitet vinyl og kan let påføres på enhver glat overflade. Selv efter fjernelse det efterlader ingen rester. Vælg din individuelle farve, størrelse og navn.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Information Fodboldspiller sticker pige

Reference : A12848

Wallsticker stil:
silhuet stickers
Wallstickers navn

Format :
Uden betydning

Alder passende:
Teenagers

Halloween wallstickers dekorationer

Trick or Treat? Halloween stickers til dit hjem eller forretning.