Verdensomspændende Levering
0
Filtre

Tamaer

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Sengegavl sticker

Ønsker du at tilføje den sidste berøring til dit soveværelse? Se ikke længere end denne fantastiske samling af unikke og originale designs fra vores talentfulde team her hos Tenstickers - Designs, der ville være perfekte på dit hovedgærde!

Hovedgærde klistermærker er først for nylig kommet i mode, hvilket betyder at du virkelig kan komme ud for kurven ved at gennemse vores kollektion nu - Vi hos Tenstickers sætter altid trends, så hvorfor vil du ikke gerne hoppe på den bus? Før vi tænker på det, var der en smule mangel på headboard-vægstikere på internettet. Nå, at beskyldningen ikke kan udjævnes på internettet i dag, fordi vi har besluttet at besætte det marked, hvilket er jo bedre for det!

TAGE OVERSIGT OVER DIN SOVEVÆRELSEVores vægtavler i hovedgavlen kommer i et stort udvalg af former og størrelser til et stort udvalg af publikum, hvorfor vi er så stolte af samlingen! Fra romantiske og kærlighed inspirerede designs til ting, der bare garanterer at du griner, har vi lidt af alt!

Der må ikke soves i seng uden tilstedeværelse af et yderst komfortabelt hoveddækdekal over det, så hvis du ikke har det, så bør du overveje at anvende det ekstra skænk af farve og underholdning til dit hjem - det kan bare fuldføre din æstetiske !

Og hvad hvis vi ikke er i stand til at forsyne dig med hovedgavlens vægdekoration, du leder efter? Det er fint! Vi er altid åbne for nye ideer og vil gerne gøre dig til det perfekte brugerdefinerede hovedgavemærkat fra bunden, eller vi vil med glæde lave ændringer i vores eksisterende design!
Med hensyn til kvaliteten, så godt, hvis du har købt nogen af ​​vores headboard klistermærker før, vil du vide alt om det - Fantastisk brugervenlighed, en 15 års levetid og den ekstra fordel, at de ikke efterlader nogen skade eller rester ved fjernelse, så du kan fjerne hovedkortets klistermærker til enhver tid uden effekt på væggen!

10 / 10

1 Anmeldelser

1-24 Af 80 wallstickers