Verdensomspændende Levering
Filtre

Tamaer

Stil

Format

Aldersfruppe

Antal personer

Amerikanske fodboldklistermærker

Er du en fodboldentusiast? Gå ikke glip af noget NFL-spil? Kender du alle resultaterne af NFL? Du er i den rigtige kategori, vinyl og fodboldklistermærker til at tilpasse dine værelser, lokaler eller tilbehør som smartphones, laptops, møbler og hvad du vil. Tenvinyl klæbemidler klæber til en hvilken som helst flad overflade.
En samling af designs ideel til entusiaster i denne storslåede sport. Ved du, hvor den amerikanske fodbold kommer fra? Han blev født for mere end hundrede år siden i USA, afledt af engelsk rugby. Det er en af ​​de mest konkurrencedygtige kontaktsporter i USA og praktiseres i øjeblikket i mere end 60 lande.

Hvilke fodboldklistermærker finder jeg?


Du vil finde design skabt gennem ark med silhuetter af spillere, så du kan placere dem i tilbehør. Vinyl motiverende sætninger af fodbold med utrolige silhuetter af spillere kører, vinyl med navn og billeder af amerikansk fodbold eller NFL-logoet. En serie eksklusive Tenvinilo designs, så du kan skabe og dekorere dit hjørne med din yndlings sport.
Fodboldprodukterne er nemme at placere, så ingen bobler forbliver indenfor og integreres problemfrit i overfladen, de er matte finish for at undgå reflekser med indendørs eller udendørs lys. Alle vinylprodukter er af høj kvalitet til der integrerer perfekt på din overflade. Har mere end 40 farver at vælge for monokrome og flerfarvet vinyler vinyler har fremragende farvekvalitet, aktiv og meget holdbare. Alle klæbemidler er modstandsdygtige udefra og er nemme at vaske med en fugtig klud. Produkterne er lavet for at måle og anmode det giver os mulighed for at skabe et produkt helt efter mål skræddersyet til din smag og med de ændringer, du ønsker.
Vis din hengivenhed og hvor meget du elsker denne sport, der giver personlighed til dit tilbehør og vægge, dine venner vil blive forbløffet over, og de vil elske dine nye fodboldklistermærker og vinyl. En af de mest populære begivenheder er SuperBowl, den mest overvågede begivenhed i verden, det er det der flytter fodbold, millioner og millioner af mennesker. Markér en touchdown i din dekoration. Efterlad kedelige og monotone vægge, efterlad jævnlige og kedelige overflader. Gør det unikt, unikt og anderledes.

1-19 Af 19 wallstickers