Verdensomspændende Levering
Filtre

Temaer

Placering

Farve

Format

Vinyl tæpper med spil på

leder du efter en måde at optage børnene med noget mere tilfredsstillende end spilkonsoller? Nå, vi har svaret, vinyltæpper med spil på! Vi er sikre på, at de vil lade dine børn underholde i timevis! Der er et mønster med et spil der passer til alle og ethvert rum. Gennemse denne samling og find den perfekte til dig!

vores designteams kreativitet ophører aldrig med at forbløffe os. De har nu bragt dig fantastiske vinylspilmåtter fra elskede brætspil til sjove spil, du aldrig har set før. Sorten i samlingen er fantastisk, og vi er ikke i tvivl om, at du vil blive forelsket i mindst en, hvis ikke mere!

tilføj lidt ekstra sjov med vores vinylgulve!

det dekorative præg, et vinyltæppe, der udføres med et spilprint, tilføjer lysere ethvert rum og giver tilføjelse af varme og dybde til et rum. Du kan drage fordel af alle disse ved køb af dette fantastiske produkt samt de pædagogiske og sjove elementer, det bringer med sig ved at give dit barn den ekstra kognitive udvikling, de kan få ved disse sjove aktiviteter.

vores pvc vinyl spil tæpper er meget nemme at rengøre, bare tørre dem af med vand, ingen grund til at bekymre sig om spild, pletter eller ridser tilbage efter spilletid gør det til dit gulv! Hoovering vil også høre fortiden til, hvilket giver dig mere tid til at lege med dine børn. Ud over dette er de børn- og kæledyrsvenlige såvel som at være allergivenlige, hvilket gør dem perfekte til enhver lille. Du behøver heller ikke bekymre dig om problemer som tårer eller rynker, da vores produkter af høj kvalitet er ekstremt holdbare, og ingen spilletid stopper dem!

vi her på tenstickers har ikke bare stoppet på en forbløffende, store samling af vinyl spil tæpper, åh nej, vi ønsker at give dig en endnu mere personlig oplevelse. Og give dig en mere personlig oplevelse, vi har! I denne samling finder du et par tæpper, der kan tilpasses vinyltæpper, hvilket betyder, at du er i stand til at personliggøre dem med dit barns navn, hvilket gør spilletiden endnu mere magisk, som det allerede er!

vi er sikre på, at du og dine børn vil elske disse tæpper, så hvorfor vente? Tilføj en til din kurv og se den glæde, den vil bringe dit hjem med dine skyldige øjne.

1-23 Af 23 vinyl tæppe