Verdensomspændende Levering

Portræt klistermærker

Har fotografier af gode minder, du vil værne om evigt?

dekorer dit hjem på en unik måde med en markant portrætmærkat!

1) upload dit foto.

2) vælg de mål, du har brug for, og indram det til billedet. For at gøre dette skal du rulle og ændre størrelsen på markeringsfeltet og bruge zoom for at få en bedre pasform. Husk, at kun hovedfigurerne (mennesker, kæledyr osv. ) udskrives på portrætmærkatet , baggrunden fjernes altid.

3) vælg farven på stående vinyl derefter, fuldfør købet.


Upload dit design

Upload dit design

ok
ok

Angiv mål

Minimum størrelse 30 cm x 30 cm.

x

Vælg en farve

Vigtige bemærkninger

1) Minimum størrelse 30 cm x 30 cm.

2) Sørg for at billedet er af højeste mulige opløsning for at sikre det bedste resultat.

3) Hvis vi vurderer billedet til ikke at have en tilstrækkelig høj kvalitet til at bruge som en base for designet, vil vi kontakte dig via e-mail.

4) Portrætter af personer, dyr, biler etc. vil altså blive lavet. Hvis billedet er af høj kompleksitet, for eksempel et bybillede med mange detaljer kontakter vi dig og informerer dig omkring mulighederne ift. produktionen

5) Når betalingen er gennemført, vil vi altid sende dig et foreløbigt udkast af billedet, før det bliver fremstillet, så du kan give os din godkendelse.

6) Udkastet kan stadig ændres en smule; dog kan basebilledet på dette tidspunkt ikke ændres.

7) Denne type sticker er lavet manuelt og med forsigtighed

8) Leveringstiden af ​​udkastet er omkring to dage efter at ordren er afgivet. Når kunden er tilfreds med resultatet, vil stickeren fremstilles. I en periode på højst en uge, vil kunden modtage ordren.

9) I tilfælde af at du ønsker at annullere din ordre, og du endnu ikke har modtaget dit udkast, vil den samlede værdi blive refunderet. Hvis udkastet allerede er blevet sendt, vil 60% af den samlede værdi blive returneret til din konto, taget i højde for designarbejde der allerede er gjort.

10) Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@tenstickers.dk