Verdensomspændende Levering
Filtre

Tamaer

Format

Farve

Placering

Hjemmeplacemats

Har brug for en ny innovativ måde at modernisere din spisestue eller dit køkken på? Ikke sikker på, hvor du skal starte? Har du ikke en formue at bruge? Vi er her for at hjælpe! Kom og udforsk denne samling af individuelle spisebordsmåtter! Gennemse vores omfattende katalog, og få spisebordet til dit hjem   du kan lide mest! Vi ved, du vil blive forkælet med valg! Du ved ikke, hvilken du skal købe hos os først! Du vil have dem alle sammen! Kom og kig nu!

hjem er hvor hjertet er. Dekorere det med et køkkenbord placemat


fra dejlige citater til madbilleder til dyr, vi har virkelig en række designs i vores køkken placemat kollektion! Vi har endda placemats med små skildpadder på! Hvor ellers finder du noget så sødt og unikt! Dine børn vil elske dem og vil gerne bringe alle deres venner over for at se deres placemats hjemme! Det er ikke kun børnene heller! Alle dine middagsgæster vil være meget imponeret over din smag i indretningen og vil gerne vide nøjagtigt, hvor du foretog et så fantastisk køb! Alle vil elske dine spisesteds placemats!

har rodet børn? Bekymret for at ødelægge dine helt nye spisebordsmåtter? Du burde ikke være! Alle vores spisebords bordplader er lavet af vinyl i meget høj kvalitet, det bedste vi faktisk kan købe! Det betyder, at de er lette at vaske og tørre ned, da de er vandtætte. Hvor perfekt er det! Dette gør dem ideelle til at bruge igen og igen, især med skøre børn i dit hus! Du vil beskytte dit spisebord på en stilfuld måde! Bestil en bordmåtte til spisebord nu!

har du en forespørgsel om vores placemats? Besked os nu! Vores fantastiske kundeserviceteam er altid her for at besvare de spørgsmål, du måtte have! Så hvad enten det er et kompliceret spørgsmål om vores vinylmateriale eller bare for at stille pris, vi er altid her for at hjælpe dig! Intet er for stort eller lille! Mail i dag!

så hvad venter du på? Vi forstår det ikke! Du skal bestille en spisebordsmåtte fra vores hjemmeside! De er af en sådan fantastisk kvalitet og er virkelig god værdi for pengene! Alle, der kommer forbi, vil elske dem! Bestil et spisebordsdækkeserviet i dag! Du vil ikke fortryde et sådant fabelagtigt køb!
Personaliserede navn vinyl placemats skal være i hver husstand. Fantastisk desing af fisk og både vil gøre dine familiemedlemmer virkelig glade!
Personaliserede navn vinyl placemats skal være i hver husstand. Fantastisk desing af fisk og både vil gøre dine familiemedlemmer virkelig glade!
Personlige
70.50 kr.
Et tilpasset tv-fotodækkeserviet, der ser perfekt ud på dit bord! Nu kan du altid beslutte, hvad der er på tv, mens du spiser.
Et tilpasset tv-fotodækkeserviet, der ser perfekt ud på dit bord! Nu kan du altid beslutte, hvad der er på tv, mens du spiser.
Upload dit design
70.50 kr.

1-24 Af 192 dækkeservietter