0

Snakeskin tekstur telefon klistermærke

TenStickers. Snakeskin tekstur telefon klistermærke. Snakeskin klistermærker til samsung og andre mærker af smartphones. Overrask dine venner med den originale snakeskin telefon decal.

Vægfarve

Mål (bredde x højde)
snakeskin klistermærke til samsung telefon er en unik ide til personliggørelse af den enhed, der ledsager dig hver dag og i mange hverdagssituationer. Tjek vores vildtemaer til samsung-telefoner , som også er velegnet til smartphones fra andre producenter. samsungs hud i slangeskind er lavet af højeste kvalitet vinyl, de er lette at påføre og efterlader ikke spor af lim efter at de er fjernet fra telefonen. Denne udsmykning til en samsung-telefon vil fungere godt på en teenagers telefon. Klistermærket til bagsiden af samsung-telefonen repræsenterer tekstur som en slangehud. Skift din smartphone ved hjælp af vores vilde dyr klistermærker til din samsung telefon. De er tilgængelige i mange størrelser.

Information Snakeskin tekstur telefon klistermærke

Reference : A15566

DESIGN SELV STICKERS

Få personlige wallstickers med dit yndlingsbillede eller favorit citat. Brug vores service direkte gennem vores hjemmeside.