• Design selv
  • Faste lave priser
  • Bæredygtig Produktion
Filter

Tv show stickers

16 wallstickers
En bred samling af Tv show stickers til at dekorere dit hjem med! Du kan endelig få det udseende, du ønsker, ved at tilføje disse tv wallstickers til dine vægge! Disse tv-overføringsbilleder vil omdanne dit værelse til en varm, afslappet og hyggelig atmosfære. Hvis du spørger mig, er det det perfekte miljø at se din yndlings-tv-serie i!

Vores tv-klistermærker kan anvendes på dine vægge, møbler, vinduer eller enheder som konsoller, computere eller mobiltelefoner. Vores produkter er modstandsdygtige over for rips, vand og bretter. Hvis du måske blev lidt for ophidset med at se sæsonfinalen og slippe noget mad over dit tv klistermærke, men ingen bekymring, kan de vaskes let med en fugtig klud. Vores tv show klistermærker fås i 50 + farver at vælge imellem og en bred vifte af størrelser.

Find et klistermærke fra dit yndlingsshow!

I denne samling finder du et stort udvalg af tv wall stickers, der er relateret til populære tv-shows, som alle er designet med målgruppen i tankerne, så alle er passende for alderen. Simpelt tekstdesign, adskillige Game of thrones-overføringsbilleder, Friends, Stranger-ting, Breaking bad, Sesame street og mange andre. En stor variation, du vil blive forkælet efter valg! Perfekt til din stue eller soveværelse.

Hvis du ikke kan finde et tv-serie-klistermærke, der er relateret til dit yndlingsprogram, er der ingen bekymringer! Her hos TenStickers sørger vi for, at vores kunder får deres perfekte tv-serieoverføringsbillede! Bare mail os, hvad du leder efter, sammen med et eksempelbillede og detaljer som størrelse, farve osv., Så vil du kunne få dit perfekte personlige tv-klistermærke!

Vi har et grafisk designteam, der fremstiller alt hvad du ønsker! Vi kan endda ændre vores nuværende design, så hvis du ser det klistermærke, men det skal være en anden størrelse, så er det ikke noget problem, bare kontakt os, så får vi det gjort for dig!
Anvendelse af vores klistermærker kunne ikke være lettere!

Vi sender instruktioner med hver pakke, og vi har endda en videooptagelse på vores hjemmeside! Vi bruger overførselspapir, og hvis du ikke er for sikker på, hvad det er, ja, det er det mest fantastiske, der garanterer nem anvendelse af dine klistermærker! Så hvad stopper dig? Gå igennem denne fremragende kollektion nu, og gør dig klar til at elske vores fantastiske designs!

Filter

Tv shows Ryd filtre
1 - 16 Af 16 wallstickers

Gennemsnitlig vurdering

Anmeldelser

TILPASTE DESIGN

Personliggør din wallsticker, dit tæppe eller ethvert andet produkt fra vores katalog med det billede eller den tekst, du ønsker, ved hjælp af nogle af de eksklusive tjenester, vi tilbyder dig.